Opis vile

O vili

Luksuzna, moderna novoizgradjena vila u srcu Novog Sada donosi sve pogodnosti modernog stanovanja. Toplina i ušuškanost porodičnog doma, dvorište, blizina škole, vrtića, Bulevara Evrope i svih značajnijih tačaka u gradu čine vilu idealnom za miran, porodičan život uz izuzetan komfor i luksuz koji su njeno glavno obeležje.

Koncept Smart Home (pametna kuća)

Ovaj koncept stanovanja ispunjava sve potrebe života modernog čoveka, koji nakon stresnog dana na poslu, želi apsolutan komfor i ugođaj u svom domu. Daljinsko podešavanje centralne klimatizacije (grejanja i hlađenja), rasvete, podno grejanje, uključivanje i isključivanje uređaja pomoću pametnog telefona ili računara samo su neke od pogodnosti koje koncept Smart Home pruža.

Želeći da Vaš dom unapredimo svim dostignućima moderne tehnologije,
Villa Mia prilagodila je ovaj koncept okvirima toplog i ušuškanog porodičnog života.

Neke od najvažnijih
pogodnosti Smart
Home koncepta su:

Komfor – Podesite grejanje, hladjenje uz pomoć samo jednog klika na Vašem uredjaju.

Kontrola potrošnje – Pratite potrošnju Vaših kako električnih tako i grejnih uredjaja. Kada sa svojom porodicom odete na vikend putovanje, ne brinite da li ste isključili neki od uređaja i tako dobili neželjene troškove. Jedinstveni sistem grejanje preko toplotnih pumpi omogućava ne samo smanjenu potrošnju, već vodi računa o ekološkoj ispravnosti i uticaju na okolinu. Svaki od apartmana imaće sopstvenu kotrolu potrošnje, bez zajedničkih troškova i brige da li plaćate nešto što niste potrošili. Kako bismo naše luksuzne stanove prilagodili Vašem budžetu, kupovinom u fazi izgradnje dobijate mogućnost da utičete na nivo opremljenosti stana po Vašoj želji kao i izbora sistema grejanja. Umesto toplotne pumpe Vaš stan možemo opremiti sistemom grejanja na gas, gde bismo Vam takodje pružili mogućnost da kontrolišite sopstvenu potrošnju.

Bezbednost – Sistem nadzora kao i daljinsko otključavanje i zaključavanje kapije, mogućnost praćenja dešavanja u Vašem domu i kada niste u njemu, pružaju Vam bezbrižan osećaj sigurnosti i prevenciju bilo koje neželjene situacije.
Komfor
Kontrola potrošnje
Bezbednost

Lokacija

Detaljne informacije

  • Villa Mia
  • Pavleka Miškina 23, Novi Sad
  • Telefon: +381 63 77 44 076
  • mail: villamianovisad@gmail.com
  • www.villamia.rs